obrazok

Nákupný košík

Váš košík je prázdny
> Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov Tlačiť

 

Spoločnosť Parfumerka s.r.o., venuje ochrane osobných údajov osobitú pozornosť, pričom najväčší dôraz kladie na ochranu súkromia a bezpečnosti osobných údajov zákazníkov.
Prevádzkovateľ internetového obchodu www.parfumerka.eu uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy okamžite vymazané.

Osobné údaje poskytnuté Sprostredkovateľom
V určitých prípadoch je nevyhnutné poskytnúť ich partnerským subjektom.

  • Sprostredkovateľ
    Slovak Parcel Service, s.r.o.
    (autorizovany kontraktor UPS)
    Letisko M. R. Štefánika
    820 01 Bratislava
    IČO: 31 329 217

Zoznam spracúvaných osobných údajov

• Fakturačné údaje
- Meno a priezvisko / Obchodný názov*
- Adresa trvalého bydliska / sídla*
- IČO*, DIČ*


• Údaje pre doručenie
- Meno a priezvisko príjemcu
- Adresa doručenia
- Telefónne číslo príjemcu - vyžadujú ho kuriérske spoločnosti


• Kontaktné údaje
- Meno kontaktnej osoby*
- Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, prijatia platby, komunikáciu so zákazníkom.
- Adresa elektronickej pošty - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky, núdzový komunikačný
prostriedok ak zákazník nie je dostupný na uvedenom telefónnom čísle.


• Údaje získavané pri odovzdávaní zaplateného tovaru
- Číslo občianskeho preukazu - ochrana Vás aj nás - aby Váš zaplatený tovar neprevzala neoprávnená
osoba, číslo OP je zaznamenané v dodacom liste (to neplatí pre zásielky na dobierku).


• Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

*) Iba pre registrácie firiem

Osobné údaje sa poskytujú len v súlade s platnou legislatívou SR,
Parfumerka s.r.o. poskytuje len tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre dosiahnutie účelu.